cirkel logo oranje L 75x75cirkel logo groen o 75x75 cirkel logo paars g 75x75 cirkel logo blauw a 75x75

 Op 1 september 2015 is een nieuwe website met forum gelanceerd: Adoptieoudersonline.nl. De site is een initiatief van Stichting Adoptievoorzieningen, de landelijke organisatie die voorlichting, voorbereiding en nazorg op het gebied van adoptie in samenhang aanbiedt.

Deopenbare website geeft informatie over wennen en hechten in de eerste jaren na aankomst. Het besloten forum biedt ouders de mogelijkheid om in een veilige omgeving ervaringen en tips met elkaar uit te wisselen over de ontwikkeling van hun kind. Hulpverleners van Stichting Adoptievoorzieningen lezen mee en kunnen advies geven.

De site is tot stand gekomen in samenwerking met een aantal enthousiaste adoptieouders en met behulp van een extra subsidie voor preventieve hulp aan adoptiegezinnen van het ministerie van VWS.

Wil je weten hoe andere adoptieouders omgaan met opvoedingsvragen of heb je zelf juist goede tips? Het forumricht zich op adoptieouders met kinderen t/m 12 jaar. Praat mee over wennen, hechten, de opvoeding en ontwikkeling van je kind en alles wat je bezighoudt

 

 

klik hier om het Adoptie Magazine online  te lezen


Groen
licht voor diepgaand onderzoek afstand en adoptie binnen Nederland


UITNODIGING  VOORJAARSTHEMADAG

23 MAART 2019 

ONDERWERP: PTSS DE BAAS!

LEES HIER MEER
 

 Cursus Ouderpower: Balans Academy
 Cursus Herstelverhaal: voor ouders en geadopteerden

Ga naar boven