adoptieoudersonline

 Wil je weten hoe andere adoptieouders omgaan met opvoedingsvragen of heb je zelf juist goede tips?

 Op 1 september 2015 is een nieuwe website met forum gelanceerd: Adoptieoudersonline.nl. De site is een initiatief van Stichting Adoptievoorzieningen, de landelijke organisatie die voorlichting, voorbereiding en nazorg op het gebied van adoptie in samenhang aanbiedt.

Deopenbare website geeft informatie over wennen en hechten in de eerste jaren na aankomst. Het besloten forum biedt ouders de mogelijkheid om in een veilige omgeving ervaringen en tips met elkaar uit te wisselen over de ontwikkeling van hun kind. Hulpverleners van Stichting Adoptievoorzieningen lezen mee en kunnen advies geven.

De site is tot stand gekomen in samenwerking met een aantal enthousiaste adoptieouders en met behulp van een extra subsidie voor preventieve hulp aan adoptiegezinnen van het ministerie van VWS.

Wil je weten hoe andere adoptieouders omgaan met opvoedingsvragen of heb je zelf juist goede tips? Het forumricht zich op adoptieouders met kinderen t/m 12 jaar. Praat mee over wennen, hechten, de opvoeding en ontwikkeling van je kind en alles wat je bezighoudt

Oproep van het FIOM: om mee te denken (en in later stadium te doen) 
op het gebied van informatie rondom de adoptie 
lees hier meer (worddocument) 

klik hier om digitaal het nieuwe magazine te lezen 

OPROEP PLAN ANGEL: research naar adoptie in
Colombia, Brazilië, Peru en Haïti
lees 
hier  meer

 

Cursus:van Stichting Adoptievoorzieningen: "zorgen voor getraumati-seerde adoptiekinderen"die begint op 23 april a.s. zijn er nog plaatsen vrij! 
Cursus Ouderpower: Balans Academy
Cursus Herstelverhaal: voor geadopteerden en ouders

                 

Go to top

Copyright © 2013 LOGA. Alle rechten voorbehouden.