Themadag 11 maart 2017

Het thema is: “familieopstellingen”

Nell Parre en Karin Deden van Parre en Deden Consultancy uit Nijmegen komen op 11 maart vertellen over familieopstellingen en wat dat kan betekenen voor geadopteerden en hun familie.

Het verhelderen van de verborgen dynamiek, die werkzaam is in familiesystemen en werkrelaties, is het centrale thema bij familieopstellingen. Een systeem is voortdurend op zoek naar evenwicht en verlangt dat niemand vergeten of buitengesloten wordt. Er is een natuurlijke hiërarchie, waarbij de juiste respectvolle invulling van elke plaats van wezenlijk belang is.

Het is ingewikkeld om op papier uit te leggen. Kom daarom op 11 maart naar de themadag. Nell Parre en Karin Deden vertellen u er dan meer over en beantwoorden graag uw vragen.

De themadag wordt gehouden in de Herberg van Paulus, Stationsweg 16, 3743 EN Baarn. Vanaf 9.30 uur is de Herberg open.

Deelname kosten (incl. lunch en consumpties): Leden 15 € p.p., ouderpaar 25 €. Niet leden 20 € p.p., ouderpaar 35 €.Ter plekke contant te voldoen.

U kunt zich aanmelden bij Lyda Groot. - Per post: Lyda Groot, De Hild 25, 3471 EV Kamerik - Per e-mail: Lyda - of telefonisch: 0348-401917

Programma voorjaarsbijeenkomst 11  maart 2017: Vanaf 09.30 uur Inschrijving, koffie/thee

10.00 - 10.15 uur Opening en inleiding door de dagvoorzitter

10.30 - 11.15 uur het thema “Familieopstellingen!” door Nell Parre en Karin Deden

11.15 – 11.30 uur Koffie/thee pauze

11.30 - 12.30 uur Vervolg “Familieopstellingen!” 

12.30 - 13.30 uur Lunch

13.30 – 15.15 uur In gesprek met elkaar over de dingen die ons bezighouden

15.15 uur  Afsluiting, daarna het LOGA café

Routebeschrijving

De Herberg van Paulus, Stationsweg 16 achter de Pauluskerk in het centrum van Baarn

Met het openbaar vervoer Vanaf station Baarn via de stationsweg richting centrum is het 10 minuten lopen. Let op bij een bocht naar rechts gaat de weg over in de Javalaan (doorgaand verkeer) de stationsweg gaat echter links af. Deze volgen eerst rechts af en daarna links af, iets verderop bevindt zich aan de linkerkant de Herberg van Paulus.

Met de Auto vanaf alle richtingen via A1 Amsterdam- Amersfoort Neem afslag 11-Eembrugge richting Baarn - Neem op de rotonde de 1ste afslag naar Bisschopsweg - Neem op de volgende rotonde de 2e afslag naar Eemweg - Weg vervolgen naar Eemstraat- Sla linksaf naar de Bosstraat - Neem de 1e afslag rechts, de Stationsweg

In de directe omgeving kunt u gratis parkeren, onbeperkt parkeren kunt u tegenover en achter het gemeentehuis, Stationsweg 18. Verder zijn er plaatsen waar u met een parkeerschijf kunt parkeren.

 

Oproep van het FIOM: om mee te denken (en in later stadium te doen) 
op het gebied van informatie rondom de adoptie 
lees hier meer (worddocument) 

klik hier om digitaal het nieuwe magazine te lezen 

OPROEP PLAN ANGEL: research naar adoptie in
Colombia, Brazilië, Peru en Haïti
lees 
hier  meer

 

Cursus:van Stichting Adoptievoorzieningen: "zorgen voor getraumati-seerde adoptiekinderen"die begint op 23 april a.s. zijn er nog plaatsen vrij! 
Cursus Ouderpower: Balans Academy
Cursus Herstelverhaal: voor geadopteerden en ouders

                 

Go to top

Copyright © 2013 LOGA. Alle rechten voorbehouden.