Loga privacyverklaring

 1. Algemeen
  Om leden op de hoogte te houden van onze activiteiten, sturen we zo nu en dan een nieuwsbrief. De e-mailadressen die we beheren, geven we aan niemand door en behandelen we vertrouwelijk, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) dat eist. We gebruiken de adresgegevens alleen voor LOGA, en geven die aan niemand door. En als u zich afmeldt, ontvangt u helemaal geen (digitale) post meer van ons.
 2. Als er iets mis zou gaan
  Wanneer het – ondanks onze maatregelen - mocht gebeuren dat derden ongeautoriseerd toegang krijgen tot uw gegevens, dan melden wij dat bij de Autoriteit Persoonsgegevens en indien van toepassing aan de betrokkenen.
 3. Gegevens wijzigen of verwijderen
  Leden mogen hun gegevens inzien, en natuurlijk corrigeren en verwijderen we gegevens als leden dat willen, behalve als we daardoor de privacy van anderen moeten schenden. Het is daarom een goed idee om uw eigen e-mailadres op te geven en geen e-mailadressen door te geven die door meerdere mensen wordt beheerd.
 4. Klagen
  Met klachten over een onjuist beheer van uw gegevens kunt u terecht bij onze penningmeester, Herman Snijders. Bellen kan op 0031 (0)6 44 196 422, of stuur een mail via het contactformulier op onze website http://logadoptie.nl/info-loga/lidmaatschap.html
Ga naar boven